Ponúkame Vám

Jednoduché aj komplexné druhy upratovacích a čistiacich prác.

 

Vysávanie

Na komplexné vysávanie rôznych druhov povrchov používame kvalitné priemyselné vysávače, vďaka ktorým budú vaše priestory bez smietky, opäť ako ako nové.

 

Umývanie podláh

Podľa druhu povrchu ponúkame strojové, ručné alebo parné čistenie podlahy, ktoré opäť oživí vašu podlahu. Na čistenie využívame iba overené a zdravotne nezávadné prostriedky.

 

Upratovanie priestorov

Jednorazové, alebo pravidelné upratovanie firiem aj domácností. Upratovacie práce pre všetkých, ktorí chcú venovať svoj čas dôležitejším záležitostiam ako čistenie a umývanie priestorov.

 

Umývanie okien

Čistenie okien je práca, ktorú nemá rád nikto okrem nás. Vaše okná a výklady zbavíme všetkých nečistôt a špiny, aby ste sa nimi mohli pochváliť svokre, alebo konkurencii.

     

    Hĺbkové tepovanie

    Špeciálny druh hĺbkového čistenia a tepovanie kobercov a sedacích súprav, ktorý im vráti zašlé farby a zbaví vás prachu, ktorý spôsobuje dýchacie problémy a alergie.

     

    Parné čistenie

    Čistenie parou je moderný a zdravý spôsob upratovania. Para pri čistení vniká do vlákien a rozpúšťa nečistoty, takže vás zbaví aj tej špiny, ktorej by ste sa klasickými spôsobmi nezbavili.

Prečo si vybrať nás

  • profesionálny prístup ku klientom
  • technické vybavenie špičkovej kvality
  • diskrétnosť a budovanie dlhodobých vzťahov
  • komplexnosť ponúkaných služieb
  • precíznosť, pedantnosť, zodpovednosť

Pravidelné upratovanie

Vyberte priestor

Upraceme byty, domy, firmy aj priemyselné haly. Jednoducho všetky priestory, ktoré potrebujete udržať v čistote. Ukážte nám čo chcete mať upratané a o viac sa nemusíte starať.

Určite termín

Čas upratovania si určíte vy a my sa plne prispôsobíme. Sme k dispozícii kedykoľvek 24 hodín denne 365 dní v roku. Nemeškáme, chodíme vždy načas. Klasické upratovanie bežných priestorov (domácnosť) trvá cca 3-4 hodiny, ale po dohode to môže byť aj kratšie.

Zvoľte si prostriedky

Používame ekologické a zdraviu nezávadné postupy a prípravky. Ak ste si však zvykli na určitú vôňu a nechcete ju meniť, použijeme tie produkty na ktoré ste zvyknutí vy. Plne sa vám prispôsobíme.

O nás

Zbavíme vás domácich prác, kedykoľvek, počas 7 dní v týždni, 365 dní v roku, presne podľa dohodnutých inštrukcií. Ponúkame možnosť jednorazového aj pravidelného upratovania, ktoré vždy prispôsobíme na mieru vašim požiadavkám.

Tešíme sa na spoluprácu.

Pre firmy

Pravidelné aj jednorazové upratovanie kancelárií, skladov aj iných komerčných plôch.

 

Upratovanie kancelárií

Mať čistú a upratanú kanceláriu je povinnosťou každého seriózneho manažéra, či podnikateľa. Zabezpečíme vám dokonale upravené kancelárske, či spoločenské priestory, kam sa budete radi vracať vy, vaši kolegovia, aj obchodní partneri.

 

Upratovanie obchodov

Pekný a upravený obchod je polovicou úspechu pri predaji. Ponúkame vám komplexnú starostlivosť o vaše obchodné priestory, vrátane vyčistenia výkladu. Pripravíme pre vašich zákazníkov priestor, v ktorom sa budú cítiť príjemne a budú u vás radi nakupovať.

     

    Výrobné a skladové priestory

    Udržať poriadok na dielni alebo sklade je dôležité, nielen kvôli estetickému významu, ale aj z hľadiska bezpečnosti pri práci. Postaráme sa o to, aby mali vaši zamestnanci dostatok priestoru na svoju prácu a aby nemuseli chodiť do neupravených a špinavých priestorov.

© 2018 upratovanie-kosice.com